Koe elämäsi lento!

Föönin vapaalentotunnelissa voit kokea, miltä lentäminen oikeasti tuntuu! Föönin koulutetut ohjaajat opastavat sinut lentämisen saloihin turvallisesti. Lentäminen sopii kaikille yli 5-vuotiaille ja on ikimuistoinen elämys kaikille!

JUNNUJEN KESÄLENNOT

VAIN 49 €

Fööniin lentämään:

VARAA LENTOAIKA

Buukkaa verkkokaupasta lentoaika sinulle tai ystävällesi. Saat vahvistuksen ja valmistautumisohjeet suoraan sähköpostiisi. Tunnelilentäminen sopii kaikille yli 5-vuotiaille perusterveille seikkailijoille. Yläikärajaa ei ole!

Saavu fööniin

Saavu Fööniin noin 60-45 minuuttia ennen varattua lentoaikaasi. Saat turvallisuusohjeistuksen sekä täyden lentokoulutuksen ohjaajalta, joka on kanssasi tunnelissa koko lennon ajan. Saat myös asiaankuuluvan varustuksen lennon ajaksi. Lentohaalarin alle voit jättää omat kevyet arkivaatteet ja arvotavarat voit jättää lukollisiin kaappeihimme.

ANNA TUULEN VIEDÄ

Lentoaikasi koittaessa siirrymme tunnelialueelle. Samassa lentosessiossa voi olla paljon muitakin lentäjiä, ja omia lentominuutteja käydään lentämässä kouluttajan kanssa yksitellen. Kotiinviemisiksi saat vielä laadukkaan lentovideon! 

OMA TAPAHTUMA FÖÖNISSÄ?​

Fööni on paljon muutakuin kuin pelkkä vapaalentotunneli! Tiloistamme löydät kaksi hyvinvarusteltua kokoustilaa, maailmallakin mainetta niittäneen bar & cafen sekä runsaasti tilaa erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Järjestä lennokkaat yritystapahtumat, polttarit tai bileet Föönissä!