Suomen kovimmat kohtaavat Föönissä!

Huikeita freestyle-kuvioita, täydellisiksi hiottuja muodostelmia ja ainutlaatuisia lentofiiliksiä. Tuulitunnelilentämisen kotimaiset huiput kohtaavat Helsingissä, vapaalentotunneli Föönissä 29.-30.10.2021. Suomen Ilmailuliiton alaisissa SM-kisoissa kilpaillaan kahdeksassa eri sarjassa ja mukana on maan laskuvarjourheilun sekä vapaalentämisen koko terävin kärki!

SM-Kilpailukutsu 2021 V2

Freestyle -liite D (PDF)(Word)

Dynamic -liite D (PDF)(Word)

Seuraa tapahtumaa Facebookissa

Kilpailuiden alustava aikataulu

SM-kilpailujen avajaiset ja nopeudenmäärityskierrokset järjestetään perjantaina klo 15:30-16. klo 16 on myös arvonta ja joukkueenjohtajien palaveri. Varsinaiset kilpailukierrokset ovat klo 18-22 välillä ja jälkipelit jatkuvat bar & cafessai.

Lauantaina kilpailukierrokset järjestetään aikavälillä 15-21. Palkintojenjako on viimeistään klo 22.

VIRALLISET TULOKSET OFFICIAL RESULTS

FS 4 AAA / Open, TULOKSET
FS4 AA TULOKSET
FS4 A TULOKSET

Soolo Freestyle TULOKSET
 

Tule katsomaan ja kannustamaan!

Helsingin Kalasatamassa sijaitseva tuulitunneli Fööni on maailmanluokan kisapaikka! Näkymä tunneliin on esteetön ja Föönin yhteydessä oleva bar & cafe antaa oman maukkaan lisänsä kisoille. Tule siis kannustamaan tutut tai tuntemattomat voittoon ja nauttimaan samalla raikkaista juomista ja hyvästä ruoasta / pikkupurtavasta tai vaikka pullakahveista. Tervetuloa fiilistelemään ja katsomaan Suomen kovimpien tuulitunnelilentäjien osaamista!

LIVE-STRIIMI PERJANTAILTA

LIVE-STRIIMI
LAUANTAILTA (1/2)

LIVE-STRIIMI
LAUANTAILTA (2/2)

Covid-19 tiedote

Fööni sm-kilpailujen ajan THL:n, OKM:n ja AVI:n ohjeistuksien mukaan. Henkilökunta valvoo, että näitä ohjeistuksia seurataan yleisissä tiloissamme sekä anniskelualueella.

Tämä ohjeistus päivittyy lähempänä tapahtumaa. 

24/11/2021

en_USEN