Fööni Bar & Cafe

PALKITTU HELMI KALASATAMASSA

Tervetuloa nauttimaan ja fiilistelemään rouhean modernista tunnelmasta Föönin omaan bar & cafe:seen! Meillä nautit kupin kahvia tuoreiden pullien kera. Baari viihdyttää mm. tuopillisella kylmää olutta ja kuratoidulla viinilistalla.  

Föönin bar & cafe valittiin vuoden 2019 Bar & Design Awardseissa short-listalle kategoriassa ”parhaat baarit” ja ympärivuotinen terassi! Cateringimme loihtii vaikka juhlaillallisen meidän VIP kabinettiin. Joten kun juhlia on tulossa niin pyydä tarjous.

Avoinna

MA-PE 11 – 19
LA 10 – 20
SU 12 – 18

KÄYNTIOSOITE JA YHTEYSTIEDOT

Kauppakeskus Redi, Kalasatama
Hermannin rantatie 11
00580 Helsinki

Tapahtumat: Miska Martikainen 0400411982 / myynti @lentotehdas.fi

Föönin Kulma Oy

Y-tunnus: 2995207-2

AFTER FLIGHT FIILISTELYÄ

Föönin baari sijaitsee lentotunnelin välittömässä läheisyydessä. Voit siis nauttia ilmaisista lentonäytöksistä samalla kun nautit lasillisen kuohuvaa tai pientä naposteltavaa.

KALASATAMASSA TAPAHTUU

Järjestämme useita yleisölle avoimia tapahtumia ja olet aina tervetullut! Pysy kartalla tulevista tapahtumista seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa!

TILAA TAPAHTUMILLE

Föönin tiloissa järjestät mieleenpainuvat synttärit, yritystapahtumat tai yksityistilaisuuden. Räätälöimme menun aina toiveidesi mukaan ja halutessasi voit yhdistää tapahtumaasi myös lentopalveluja.

Pyydä tarjous

Haluaisitko järjestää oman tapahtumasi Föönissä? Pyydä tarjous alta tai ole suoraan yhteydessä myyntiimme: myynti@lentotehdas.fi