ELÄMYS, JOTA ET UNOHDA

Olemme sitä mieltä, että lentämisen pitäisi olla kaikille mahdollista ja siksi perustimme maailman urbaaneimman vapaalentotunnelin. Uuden elämyksen tuoma innostus ja hymy on joka kerta yhtä upeaa ja pitää meidät käynnissä tänäkin päivänä. Haluammekin tarjota Föönillä unohtumattoman elämyksen kaikille ja mahdollistaa rennon ja yhteisöllisen paikan vapaalentämisen harrastamiseen sekä lajin eteenpäin viemiseen. Koska planeettamme on meille tärkeä, olemme valinneet energialähteeksemme puhtaan tuulienergian. Tilamme taipuvat lentämisen ohessa myös erilaisten tapahtumien järjestämiseen ja elämyksellisyys on meille silloinkin tärkeää! Tunnelimme ympärille sijoittuva bar & cafe palveleekin asiakkaitamme catering- ja ruoka-asioissa suurella intohimolla ja ammattitaidolla.

tutustu ohjaajiimme

Vapaalentotunneli Fööni

LASSI

Instructor

Jokapäiväisen lennättämisen lisäksi Lassi toimii meillä myös hyppykerhojen yhteyshenkilönä sekä järjestää harrastajatapahtumiamme. Lassin omiin harrastuksiin kuuluu mm. laskuvarjohyppääminen, kiipeily ja laskettelu. Lassi betjänar er också på svenska.

JEVGENIJS

Instructor

Jevgenijs, eli suomalaisittain Eikka aloitti lentouransa Latviassa vuonna 2005. Tunnelilentäminen on vienyt Eikkaa ympäri maailmaa aina Kiinasta Kanadaan ja jopa 2006 talviolympialaisten avajaisiin. Eikan kielivalikoimaan kuuluu myös venäjä ja latvia.

JERE

Instructor

Laskuvarjohyppääjä sekä tuulitunnelilentämisen MM-kilpailussakin marinoitu instructori Jere on ensikertalaisten ohjaamisen lisäksi innokas harrastajalentäjien valmentaja.

AARO

Instructor

(Teksti tulossa)

Föönin muu tiimi

MARKETING

Markkinointi

Yhteistyökumppanimme SUPERSON pitää hommat jiirissä mainonnan osalta.

MILANA

Respa

Laskuvarjohyppäämistä harrastavan Milanan löytää Fööni respasta. Pirteällä asenteella hoituu lentojen varaamiset alusta loppuun mutkitta, pieni pilke silmäkulmassa. Lapin naisena Milana viihtyy luonnossa ja tykkää kaiken näköisistä seikkailuista.

Myynti

Yritys- ja ryhmämyynti

Meiltä saat neuvottelutiloista lähtien kaiken tarpeellisen teidän tarpeisiin. Cateringiltä järjestyy kaikki tarjottavat aamupalasta illallisiin. Ota yhteyttä ja kokeneet myyjämme rakentavat teille sopivat paketit avaimetkäteen periaatteella.

Terhi

Talous & hallinto

Miska

CEO

yhteistyössä