ELÄMYS, JOTA ET UNOHDA

Olemme sitä mieltä, että lentämisen pitäisi olla kaikille mahdollista ja siksi perustimme maailman urbaaneimman vapaalentotunnelin. Uuden elämyksen tuoma innostus ja hymy on joka kerta yhtä upeaa ja pitää meidät käynnissä tänäkin päivänä. Haluammekin tarjota Föönillä unohtumattoman elämyksen kaikille ja mahdollistaa rennon ja yhteisöllisen paikan vapaalentämisen harrastamiseen sekä lajin eteenpäin viemiseen. Koska planeettamme on meille tärkeä, olemme valinneet energialähteeksemme puhtaan tuulienergian. Tilamme taipuvat lentämisen ohessa myös erilaisten tapahtumien järjestämiseen ja elämyksellisyys on meille silloinkin tärkeää! Tunnelimme ympärille sijoittuva bar & cafe palveleekin asiakkaitamme catering- ja ruoka-asioissa suurella intohimolla ja ammattitaidolla.

tutustu ohjaajiimme

Eero

Instructor

Kiipelyä ja lautailulajeja harrastava Eero on löytänyt tiensä tunnelilentämisen pariin monen muun tavoin laskuvarjourheilun kautta. Avajaisista asti Föönillä työskennellyt Eero on maltillinen, mutta säntillinen koutsi, jolla on pohjaton tsemppivarasto.

JEVGENIJS

Instructor

Jevgenijs, eli suomalaisittain Eikka aloitti lentouransa Latviassa vuonna 2005. Tunnelilentäminen on vienyt Eikkaa ympäri maailmaa aina Kiinasta Kanadaan ja jopa 2006 talviolympialaisten avajaisiin. Eikan kielivalikoimaan kuuluu myös venäjä ja latvia.

JERE

Instructor

Liikunta-alaa ja valmentamista opiskellut Jere on aiemmalta ammatiltaan seiväshyppääjä. Tuulitunnelissa Jere on varmaotteinen ja ennakkoluuloton koutsi. Jeren harrastuksiin kuuluu laskuvarjohyppääminen, lumilautailu ja kiipeily.

FERNANDO

Instructor

Costa Ricasta kotoisin oleva Fernando on aloittanut kouluttajanuransa yhdellä maailman suosituimmista tunneleista, Puolan Flyspotilla. Fernando haluaa haastaa itseään lentämisen lisäksi myös surffauksen parissa. Fernando te entrena también en español.

JERE

Instructor

(Teksti tulossa)

AARO

Instructor

(Teksti tulossa)

Vapaalentotunneli Fööni

LASSI

Instructor

Jokapäiväisen lennättämisen lisäksi Lassi toimii meillä myös hyppykerhojen yhteyshenkilönä sekä järjestää harrastajatapahtumiamme. Lassin omiin harrastuksiin kuuluu mm. laskuvarjohyppääminen, kiipeily ja laskettelu. Lassi betjänar er också på svenska.

Vapaalentotunneli Fööni

TANELI

Chief Instructor

Taneli rakastaa vapaalentoa! Tunnelissa lentämisen rinnalla harrastuksiin kuuluu lisäksi BASE-hyppääminen ja kiipeily. Taneli on ollut tuttu kasvo Föönissä vuodesta 2018.

Föönin muu tiimi

Elsa

Respa & markkinointi

Föönin toiseksi olohuoneekseen tunteva Elsa treenaa tunnelilentämistä säännöllisesti ja harrastaa myös laskuvarjohyppäämistä. Elsan toimenkuvaan kuuluu respan lisäksi myös markkinoinnin moninainen työn kirjo sekä mm. lentoasujen tilaukset ja korjaukset.

MILANA

Respa

Laskuvarjohyppäämistä harrastavan Milanan löytää Fööni respasta. Pirteällä asenteella hoituu lentojen varaamiset alusta loppuun mutkitta, pieni pilke silmäkulmassa. Lapin naisena Milana viihtyy luonnossa ja tykkää kaiken näköisistä seikkailuista.

Lisa

Yritys- ja ryhmämyynti

Laskuvarjohyppäämistä ja lumilautailua harrastava Lisa vastaa Föönin yritys- ja ryhmämyynnistä. Vapaa-ajalla Lisan löytää usein niin tuulitunnelista treenailemasta kuin vaellusreiteiltä viilettämästä. Lisa lähtee ennakkoluulottomasti mukaan uusiin projekteihin!

Terhi

Talous & hallinto

(Teksti tulossa)

Joni

CEO

(Teksti tulossa)

yhteistyössä

en_USEN