ELÄMYS, JOTA ET UNOHDA

Olemme sitä mieltä, että lentämisen pitäisi olla kaikille mahdollista ja siksi perustimme maailman urbaaneimman vapaalentotunnelin. Uuden elämyksen tuoma innostus ja hymy on joka kerta yhtä upeaa ja pitää meidät käynnissä tänäkin päivänä. Haluammekin tarjota Föönillä unohtumattoman elämyksen kaikille ja mahdollistaa rennon ja yhteisöllisen paikan vapaalentämisen harrastamiseen sekä lajin eteenpäin viemiseen. Koska planeettamme on meille tärkeä, olemme valinneet energialähteeksemme puhtaan tuulienergian. Tilamme taipuvat lentämisen ohessa myös erilaisten tapahtumien järjestämiseen ja elämyksellisyys on meille silloinkin tärkeää! Tunnelimme ympärille sijoittuva bar & cafe palveleekin asiakkaitamme catering- ja ruoka-asioissa suurella intohimolla ja ammattitaidolla.

tutustu ohjaajiimme

Vapaalentotunneli Fööni

LASSI

Instructor

Jokapäiväisen lennättämisen lisäksi Lassi toimii meillä myös hyppykerhojen yhteyshenkilönä sekä järjestää harrastajatapahtumiamme. Lassin omiin harrastuksiin kuuluu mm. laskuvarjohyppääminen, kiipeily ja laskettelu. Lassi betjänar er också på svenska.

JEVGENIJS

Instructor

Jevgenijs, eli suomalaisittain Eikka aloitti lentouransa Latviassa vuonna 2005. Tunnelilentäminen on vienyt Eikkaa ympäri maailmaa aina Kiinasta Kanadaan ja jopa 2006 talviolympialaisten avajaisiin. Eikan kielivalikoimaan kuuluu myös venäjä ja latvia.

JERE

Instructor

Laskuvarjohyppääjä sekä tuulitunnelilentämisen MM-kilpailussakin marinoitu instructori Jere on ensikertalaisten ohjaamisen lisäksi innokas harrastajalentäjien valmentaja.

AARO

Instructor

(Teksti tulossa)

Föönin muu tiimi

MARKETING

Markkinointi

Yhteistyökumppanimme Muru Agency pitää hommat jiirissä mainonnan osalta.

MATIAS

Respa

Matiaksen löytää Fööni respasta. Rennolla asenteella hoituu lentojen varaamiset alusta loppuun mutkitta.

Maria

Yritys- ja ryhmämyynti

Maria auttaa kaikissa tarpeissa mitä vain tarvitsette ja kokit loihtii maistuvat illalliset teidän toiveiden mukaan.

Terhi

Talous & hallinto

Miska

CEO

Toimarin löydät välillä myös Baaritiskin toiselta puolen.

yhteistyössä